Každá krize má východisko, jmenuje se osobní rozvoj

Rychlá změna neexistuje – výsledky přináší dlouhodobá práce. Nevyhovuje ti život, který vedeš? Dlouhodobě ve svém životě něco postrádáš a nevíš, co to je? Jsi unavený a frustrovaný a nemůžeš najít klid? Hledáš sám sebe? Máš krizi?

Během 10 let práce v osobním rozvoji jsme potkali stovky mužů. Většině jsme pomohli  najít nejen jejich vnitřní sílu a udržet si ji, ale také východiska a směřování. Jsi odhodlán přestat přešlapovat na místě? Skutečně chceš změnit svůj život? Podpoříme tě. Nebudeme chodit kolem horké kaše. Pracujeme jasně a přímo. Čeká tě dlouhodobá, dobrodružná a poctivá práce. Instantní řešení nečekej. Kdo vydrží, dočká se výsledku.
Všichni jsme zahlceni povinnostmi a není snadné si pravidelně vyčlenit čas pro sebe. Muži často hledají rychlé cesty, jak vše vyřešit. Někde v sobě ale víš, že rychlou spásu nenajdeš. Dlouhodobé výsledky přináší dlouhodobá práce v oblasti osobního rozvoje. Pokud hledáš tlačítko, které zmáčkneš a stane se zázrak, nemáme ti co nabídnout.

Extrémy nefungují

Je to jako u diety. Všichni umíme zabrat, krátkodobě se omezit a skoro nejíst. Výsledek přijde okamžitě. Ale tohle nikomu dlouhodobě nefunguje. Proč? Drastické změny vyžadují extrémně silnou vůli a disciplínu. A když se úplně vyčerpáš, přijde jo-jo efekt a zanedlouho jsi tam, kde jsi byl.

Jdi krok po krůčku

Když zvolíš změnu pozvolnou = dlouhodobou, vytrvalou a jemnou, získáš větší komfort a klid a naučíš se balancovat případné krize, nepohodlí a odpory. Výsledky se dostavují pomaleji, ale přetrvají díky jisté samonosnosti. Vytvoření nových návyků a postojů chce čas. Pokud u toho vydržíš, tak ta vložená energie nese plody dlouhodobě a již není třeba disciplíny 24/7.

Povede tě pevný rámec

Už od prvního semináře pro váš osobní rozvoj vytváříme stejný rámec:

  1. Pokaždé dostaneš v předstihu dopis s přípravou.
  2. Každý seminář pak končí hledáním přínosu a praktických kroků.
  3. Po několika týdnech následuje setkání, kde můžeš probrat, co se ti dařilo či nedařilo a získat zpětnou vazbu.

Klienti, kteří prošli našima rukama, brzy došli k závěru: „Čím víc do toho dáš, tím víc i dostaneš“.

Jaké nejčastější chyby klienti dělají?

  1. Zazdí přípravu.
  2. Očekává zázračné odpovědi.
  3. Objevené praktické kroky ze semináře neuvede do praxe nebo je po krátké době vzdá.

Frustrovaný klient pak má tendenci nad svým osobním rozvojem mávnout rukou, falešně si nalhat, že to nefunguje a nic mu to nepřineslo.

Přiznej svou slabost a získáš sílu

„Vzchop se, jsi chlap!“ a „Nebuď baba!“, slyšíme od dětství. Pro muže je obtížné si přiznat nedokonalost či slabost. Požádat o pomoc není dovoleno nebo se to nikdy nenaučili. Uznáváme individualismus a sebeprosazení se. Každé projevení slabosti je prohra a není vítáno. Jen ti úspěšní jsou dáváni za vzor. Jsou hodni následování. Ale nezapomeňme, že to jsou hodnoty platné až v posledním století.

Pod naším vedením se naučíš přijímat i své slabiny. Na vlastní kůži prožiješ tradice a rituály, které ti připomenou hodnoty prověřené časem. Už nebudeš mít pocit, že jsi na všechno sám a ztracený.

Každý muž může:

  • být součástí mužského společenství
  • nebojovat o svou pozici
  • být otevřený a sdílet
  • získat inspiraci od jiných mužů
  • požádat o pomoc či radu

Co z toho budeš mít?

Pokud jsi však připraven pořádně máknout, garantujeme, že ve tvém životě nastane reálná změna:

  • získáš nadhled a porozumění aktuální situaci a díky tomu se uklidníš

  • získáš motivaci starat se o sebe a dávat si pozornost
  • proměníš své slabiny a zátěže v sílu a přínos
  • budeš umět používat své tělo zdravě a efektivně

Chceš změnit svůj život k lepšímu?

Začni seminářem Mužská inventura. Seminář, kde máš možnost se zastavitbilancovat a vytvořit si akční plán. Chceš svému osobnímu rozvoji dát ještě více? Pak Žij své mužství.